Opgericht in 2006 als kunsteducatieve organisatie onder de naam “Tambor Percussieschool,” zijn we uitgegroeid tot een muziekschool gespecialiseerd in percussie uit alle hoeken van de wereld. Van 2006 tot aan het begin van de Covid Pandemie boden wij lessen aan in diverse percussiestijlen, waaronder Afrikaanse percussie (djembé, dunun), Braziliaanse percussie (Samba, Batucada), Cubaanse percussie (conga’s, bongo’s, timbales), Cajon (Flamenco drumbox), Taiko (Japanse drums) en Hangdrum (melodische schalen). In 2010 breidden we ons aanbod uit met externe workshops en teambuilding activiteiten, alsook “Tambor Bookings,” een boekings- en managementbureau voor artiesten.

Gedurende veertien jaar bloeide Tambor als organisatie met 16 toegewijde docenten, coaches en medewerkers. In het post-Covid tijdperk hebben we ervoor gekozen om ons uitsluitend te richten op workshops en teambuilding sessies. Ons doel is om interactieve en boeiende percussie-ervaringen rechtstreeks naar de locaties van onze klanten te brengen, boordevol plezier en functionaliteit.

Middels lessen, workshops en teambuilding evenementen laten we de levendige ritmes van deze zuidelijke muzikale tradities samensmelten met onze diepe passie, en brengen we ze tot leven in België. Ons team van enthousiaste en bekwame instructeurs blijft zich aan dit streven wijden.