djembe workshop

Djembé workshop

De Djembé is een populair en toegankelijk percussie-instrument die de eigenschap heeft om verbondenheid onder deelnemers te creëren. Onze nadruk ligt op teamwerk, creativiteit en non-verbale communicatie. Dit combineren we met een hoge funfactor en alles wordt op een ontspannen, humoristische manier begeleid door professionele docenten. Vanaf 25€ per deelnemer.

workshop braziliaanse percussie

Braziliaanse percussie workshop

Bij de workshop Braziliaanse percussie houden we het carnavalsfeest in de Braziliaanse straten voor ogen. De kleurrijke stoet als ritmisch feest wordt gevormd door het diverse instrumentarium van de Braziliaanse percussie. Ben je klaar om kennis te maken met de repinique, de caixa, de agogo’s, de surdo’s, de tamborim, chocalho en de timba? Je kent ze waarschijnlijk niet, maar het zijn net deze Braziliaanse instrumenten die aan de hand van opzwepende ritmes en dansbare grooves vele festivals en zwoele danseressen vooruit jagen. Braziliaanse Samba spelen in groep bezorgt een sterk gevoel van samenhorigheid en verbondenheid. Vanaf 25€ per deelnemer.

ecologische percussie workshop

Ecologische percussie workshop

Tijdens een workshop Ecopercussie maken we muziek met dagdagelijkse voorwerpen en gerecycleerde materialen. Wij voorzien voor elke deelnemer een ‘instrument’, of je kan zelf huis-tuin-en-keukengerief meebrengen. We recycleren jouw oude objecten graag tot percussie-instrumenten. Inspiratie vinden we bij percussiegroepen zoals ‘Stomp’ en ‘Mayumana’. Vanaf 20€ per deelnemer.

Bodypercussie Workshop

Bodypercussie is een ritmische kunstvorm waarbij het menselijk lichaam wordt gebruikt als instrument om geluiden en ritmes te produceren. In plaats van traditionele muziekinstrumenten te gebruiken we onze handen, voeten en andere delen van ons lichaam. Bodypercussie kan worden gebruikt om verschillende ritmes en grooves te creëren en kan worden toegepast in verschillende muziekstijlen en culturen. Het is een combinatie van choreografie en ritmische patronen die samenwerken om een muzikaal en visueel aantrekkelijke uitvoering te creëren. Het wordt soms gebruikt als een vorm van entertainment, maar het kan ook worden gebruikt als een educatieve tool om ritme en muzikaliteit te leren en te oefenen. Vanaf 15€ per deelnemer.

workshop haka

Haka Workshop

De term “Haka” verwijst naar de traditionele dansen van de Maori-bevolking in Nieuw-Zeeland. Oorspronkelijk werd deze dans uitgevoerd als een manier om in contact te treden met de goden. In de moderne tijd worden haka’s voornamelijk ingezet tijdens vieringen en sportevenementen, zoals rugbywedstrijden. Deze workshop is ontworpen om deelnemers de kans te geven om hun emoties te uiten en innerlijke spanningen los te laten door middel van dans en krachtige uitroepen. Vanaf 15€ per deelnemer.

  • Onze workshops zijn uitermate geschikt voor beginners, zonder dat enige ervaring vereist is.
  • Voor elke deelnemer stellen wij een instrument beschikbaar op uw locatie.
  • Onze sessies duren 1 uur en 30 minuten zonder onderbreking, of 2 uur met een pauze. Het is ook mogelijk om meerdere opeenvolgende sessies te organiseren.
  • Daarnaast passen we ons ook graag aan voor specifieke thema’s, doelgroepen en gelegenheden zoals verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten, communiefeesten, festivals, enzovoort.
  • We bieden workshops aan in het Nederlands, Engels, Frans en Spaans.

Contacteer ons vrijblijvend