Workshops voor scholen

Met onze workshops nemen we de kinderen mee op een boeiende reis vol muzikale ontdekkingen, en bieden we hun een onvergetelijke belevenis. We brengen alle benodigde instrumenten mee naar uw school. Elke leerling krijgt zijn eigen percussie-instrument, waarmee we stap voor stap de wereld van instrumenten, ritmes en klanken verkennen. Ons doel is om glimlachen op de gezichten van de kinderen te toveren, terwijl we in korte tijd samen een ritmisch en levendig muziekstuk creëren. Onze workshops worden begeleid door professionele en ervaren instructeurs, die op een ontspannen en humoristische wijze te werk gaan.

De activiteiten dragen bij aan verschillende vakoverschrijdende eindtermen, waaronder muzische vorming, interculturaliteit, artistieke opvoeding en wereldoriëntatie.

Voor meer informatie over onze workshopmogelijkheden, nodigen we u uit om een kijkje te nemen op onze hoofdpagina ‘Workshops’. Deze workshops zijn namelijk ook geschikt voor scholen, waarbij we het programma afstemmen op de leeftijdsgroep. Voor scholen hanteren we ook andere prijzen.